CURSURI DE PRIM-AJUTOR


Consiliul Europei obligă statele membre prin Directiva 89/391/CEE, să pună în aplicare o serie de măsuri pentru promovarea îmbunătatirii securităţii şi sănătăţii salariaţilor la locul de muncă. Legea 319/2006 privind sănătatea şi securitatea în muncă impune angajatorilor, prin textele articolelor 10, aliniatele 1, 2 şi 3, să ia toate măsurile necesare pentru acordarea primului ajutor, prin desemnarea şi instruirea lucrătorilor responsabili cu acest lucru. Nerespectarea legii atrage după sine amenzi usturătoare încadrate între 3.000 lei si 6.000 lei.

Fiți Pregătiți cu Cursuri Esențiale de Prim Ajutor și Echipamente

În lumea rapidă de astăzi, unde siguranța și sănătatea au devenit de o importanță covârșitoare, semnificația cursurilor de prim ajutor nu poate fi subestimată. La Health & Safety Systems din București, recunoaștem rolul crucial pe care îl poate juca primul ajutor aplicat la timp și eficient în salvarea vieților și prevenirea agravării leziunilor minore în crize majore. Cursurile noastre cuprinzătoare de prim ajutor și echipamentele de ultimă generație sunt concepute pentru a împuternici persoanele cu cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a răspunde cu încredere în situații de urgență.

Cursuri de Prim Ajutor: Poarta Dvs. către Abilități Salvatoare de Vieți

Cursurile noastre de prim ajutor sunt structurate meticulos pentru a satisface atât personalul specializat, cât și alți angajați dornici să dobândească competențe vitale salvatoare de vieți. Credem că instruirea în domeniul primului ajutor nu este destinată doar profesioniștilor din domeniul sănătății, ci tuturor. Accidentele și urgențele medicale pot avea loc oriunde și oricând, fiind esențial ca cât mai multe persoane să fie echipate cu abilități de bază în domeniul primului ajutor.

Sesiunile noastre de instruire includ un amestec echilibrat de cunoștințe teoretice și exerciții practice. Componenta teoretică acoperă subiecte esențiale, cum ar fi evaluarea unei situații de urgență, acordarea CPR (Resuscitarea Cardiopulmonară), gestionarea rănilor și sângerărilor și abordarea urgențelor medicale comune, cum ar fi înecul, arsurile și fracturile. Această cunoaștere fundamentală este crucială pentru înțelegerea principiilor din spatele măsurilor de prim ajutor.

Exercițiile practice sunt concepute pentru a simula scenarii din viața reală, oferind experiență practică în aplicarea tehnicilor de prim ajutor. Aceste sesiuni sunt conduse sub îndrumarea instructorilor experimentați, asigurându-se că participanții dobândesc încrederea și competența de a acționa rapid și eficient în situații de urgență.

Soluții Flexibile de Instruire

Înțelegem că accesibilitatea și comoditatea sunt cheia pentru a încuraja mai multe persoane să urmeze cursuri de prim ajutor. De aceea, cursurile noastre sunt oferite atât în centrul nostru Health & Safety Systems, cât și la sediul angajatorului. Această flexibilitate asigură că întreprinderile pot integra ușor instruirea în prim ajutor în programele lor de dezvoltare a angajaților, promovând un mediu de lucru mai sigur și mai pregătit.

Echipamente de Prim Ajutor de Ultimă Generație

În plus față de cursurile noastre, oferim o gamă variată de echipamente de prim ajutor de înaltă calitate. De la truse de prim ajutor de bază, potrivite pentru case și birouri, până la echipamente mai avansate pentru nevoi specializate, produsele noastre sunt selectate cu grijă pentru a asigura fiabilitatea și ușurința în utilizare. Disponibilitatea echipamentului adecvat de prim ajutor la îndemână poate face o diferență semnificativă în răspunsul imediat la o accidentare sau urgență de sănătate.

Vă puteţi înscrie pe adresele de e-mail
dana.helwig@safeworking.ro şi office@safeworking.ro.