Instruirea SSM-SU on-line a angajatilor

SECURITATE ŞI SĂNĂTATE ÎN MUNCĂ / SITUAŢII DE URGENŢĂ

 

Traversăm, la nivel mondial, o perioadă extrem de dificilă, în care cu toţii suntem obligaţi să ne resetăm obiceiurile şi modalităţile de lucru şi să ne adaptăm unei noi lumi, mai strictă şi mai distantă.

 Ţinând cont de acest context, în care ni se impune să ne depărtăm fizic unii de alţii, să nu mai atingem banii, să lucrăm de acasă, să ne educăm copiii on-line, societatea noastră, Health&Safety Systems lansează o platformă cu ajutorul căreia angajatorii îşi vor putea instrui angajaţii on-line. Este o modalitate rapidă, uşor de asimilat la un preţ corect. Noul serviciu pe care il punem la dispoziţie, vă va ajuta nu doar să faceți economii ci să câștigați şi timp prețios. Prin achiziţionarea unui astfel de serviciu, societatea dumneavoastră va oferi angajaţilor posibilitatea de a se instrui on-line în domeniul SSM-SU folosind doar un cont şi o parolă şi urmărind cîţiva pași simpli. Cu un simplu click fiecare angajat se va putea instrui, alegându-şi un moment potrivit pentru a citi şi a răspunde intrebărilor de securitate şi sanatate în muncă si situatii de urgenta.

Cu această aplicație, angajatorul va putea verifica rapid lista persoanelor instruite din cadrul societății pe care o conduce, indiferent câte puncte de lucru are societatea în țară. Prețul este negociabil în funcție de numărul de angajați pentru care se achiziționează acest serviciu.