ANGAJATI SANATOSI, AFACERI PROFITABILE!

Nu sunt simple vorbe în vânt ci sunt rezultatul acţiunilor noastre, acţiuni care de-a lungul timpului ne-au garantat că ceea ce facem, facem bine.

O demonstrează numărul mare de clienţi mulţumiţi. Secretul?

Punem în centrul afacerii dumneavoastră sănătatea ANGAJATILOR, o resursă inestimabilă fără de care rotiţa mecanismului de producere a profitului nu se învârte. Mai mult, ne sprijinim partenerii să işi indeplinească cu succes toate obiectivele, folosind capacitatea reală de muncă a angajaţilor. Pentru că, lucrul bine făcut are în spatele lui mânile pricepute ale unor oameni sanatoşi, mulţumiţi, veseli şi creativi. Aceasta stare care nu vine de la sine, ci se naşte din grija angajatorilor.

Cine nu apreciază un şef grijuliu?

Nepăsarea şi indiferenţa conducătorilor faţă de sănătatea şi climatul de la locul de muncă duc inevitabil la prăbuşirea societăţii. Health&Safety Systems vă oferă soluţii inteligente la problemele de sănătate ale angajatilor dumneavoastră, indiferent de domeniul de activitate, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Societatea noastră oferă servicii personalizate de securitate şi sănătate în muncă în funcţie de riscurile profesionale specifice domeniului companiei pe care o conduceti. Health&Safety Systems vă mai poate pune la dispoziţie şi alte servicii de prevenire şi protecţie cum ar fi: situaţii de urgenţă, evaluarea riscurilor la locul de muncă, verificări şi măsurători PRAM, resurse umane, cursuri de prim-ajutor și consultanţă permanentă.

Declaratia Directorului General Privind Politica in domeniul calitatii

Aflati mai mult:

Echipa noastra . Blog . Contact