RESURSE UMANE


Condiţia primordială a succesului unei companii nu este doar atragerea celor mai buni specialişti ci si păstrarea acestora. Aceasta poate deveni o misiune dificilă pentru orice antreprenor, dacă acesta nu se îngrijeşte să creeze un climat de lucru  agreeabil, în care fiecare angajat să-şi poată manifesta aptitudinile.

Vremurile în care şefii aveau întotdeauna dreptate iar subordonaţii executau cu ochii închişi tot ce li se cerea, au trecut. În ziua de astăzi, angajaţii valoroşi nu-şi doresc doar recompense materiale, ci şi împlinirea profesională printr-o muncă interesantă şi mai ales utilă în cadrul organizaţiei, si conducători care să le aprecieze munca şi care să le inspire respect. În acest mod se  explică rezultatele remarcabile ale unor companii în care angajaţii sunt încurajaţi să vină cu idei proprii. În epoca informaţiei, succesul cere angajaţi inteligenţi, creativi şi cu iniţiativă. A-i pierde devine din ce în ce mai păgubos, căci sunt tot mai greu şi costisitor de înlocuit.

Societatea noastră vă oferă servicii complete de administrare personal, salarizare, evaluare personal şi consultanţă în depline condiţii de profesionalism, responsabilitate, seriozitate, promptitudine şi confidenţialitate.